Отказвам да нося маска

b034dd63b4d2a8b3cfeabe324399f42e1.jpg

Считам, че маската ограничава правата ми, че е средство за контрол и подтискане на свободния дух.

Считам, че тя е вредна за мен и околните, за моето и на децата ми психическо и физическо здраве.

Отхвърлям спекулативното насаждане на паника около така наречената пандемия.

Смятам, че моето право на свободно изразяване е нарушено и не считам, че неносейки маска аз и моите деца поставяме във риск от заразяване околните.

Смятам, че нарастването на заболелите е силно преувеличено и повишена опасност за здравето и живота на заразените не съществува. Всичк е пари и интереси.

Смятам, че това е грип, като всеки друг и самата здравна система всъщност застрашава живота ни ако попаднем в лапите на Ковид мафията.

Във връзка с горния отказ да спазвам мерките и ограниченията наложени от правителството и контролните органи, заявявам официално, че ако аз или децата ми се разболеем от Ковид 19 не желая да бъдем лекувани в болница от специалисти по това заболяване. Отказвам се от правото си да бъда лекуван в името на свободата и независимостта си в пълно съзнание и с цялата тежест на законовите последствия от това мое заявление.

Чрез подписа ми упълномощавам Мангъров да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.