Отказвам да нося маска

b034dd63b4d2a8b3cfeabe324399f42e1.jpg

Считам, че маската ограничава правата ми, че е средство за контрол и подтискане на свободния дух.

Считам, че тя е вредна за мен и околните, за моето и на децата ми психическо и физическо здраве.

Отхвърлям спекулативното насаждане на паника около така наречената пандемия.

Смятам, че моето право на свободно изразяване е нарушено и не считам, че неносейки маска аз и моите деца поставяме във риск от заразяване околните.

Смятам, че нарастването на заболелите е силно преувеличено и повишена опасност за здравето и живота на заразените не съществува. Всичк е пари и интереси.

Смятам, че това е грип, като всеки друг и самата здравна система всъщност застрашава живота ни ако попаднем в лапите на Ковид мафията.

Във връзка с горния отказ да спазвам мерките и ограниченията наложени от правителството и контролните органи, заявявам официално, че ако аз или децата ми се разболеем от Ковид 19 не желая да бъдем лекувани в болница от специалисти по това заболяване. Отказвам се от правото си да бъда лекуван в името на свободата и независимостта си в пълно съзнание и с цялата тежест на законовите последствия от това мое заявление.

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Мангъров да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook