Петиция против онлайн обучението

8c6f760ac128412e35457512ec9267f9.pngЗдравейте предлагам да се организираме колкото може повече родители срещу онлайн обучението,защото смятам че децата ни трябва да са в класните стаи. Масово се говори за затваряне на учебните заведения от 20.09 и не смятам че така те ще бъдат образовани. Предлагам, който е "ЗА" да се съберем родители от повече училища и да протестираме! Така ще унищожат децата ни. 

Пижами в кадър, „надвикване“ в чата, кафе паузи, схватки с рутера, „госпожо, може ли до тоалетната“, „микрофонът ми не работи“, „брат ми ми изтри домашното“. Това са само част от учителските приключения в опитите на образователната система да достигне до децата ученици в дните на извънредното положение, предизвикано от пандемията COVID-19. Защото това, което се случва, в никакъв случай не може да замести пълноценното общуване с повишения тон на учителя, с погледа му, изискващ запазване на тишина, или с вперените към учителя очи на учениците.Дистанционното и интерактивното обучение няма никога да измести учителя, но ще бъде инструмент за задържане вниманието на децата, свикнали да живеят в интерфейса на телефони, таблети и лаптопи. Сега правим първата крачка и нека като родители и общество да подкрепим българския учител.

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Борислава Крумова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook