Не на дистанционното обучение!

Петицията се създава с цел да се сложи край на дистанционното обучение в България.Чрез петицията изразяваме несъгласието си да включваме децата си в подобна форма на обучение.Не желаем децата ни да участват в този експеримент и да се правят опити за да се види доколко е "успешен".От дистанционното обучение знания децата ни не получиха и имат пропуски по учебните предмети, които не могат да бъдат наваксани.Ние родителите подписващи се в петицията заявяваме,че няма да включваме децата си в дистанционна форма на обучение,а само в присъствена в училище! Дистанционното обучение се отрази зле на децата ни:Те се депресираха  от липсата на социални контакти ,обездвижиха се.Дистанционното обучение е вредно и за детското зрение.Господин министър на образованието Красимир Вълчев вземете мерки за премахване на дистанционното обучение.Ние родителите категорично Ви заявяваме,че децата ни няма да участват в дистанционна форма на обучение,а само в  присъствена в училище.Искаме децата да са в класните стаи, да се обучават от своите учители и да бъдат със съучениците си!Желаем петицията ни да бъде взета под внимание от министъра на образованието Красимир Вълчев и от Президента на Република България Румен Радев! Господин Президент на Република България Румен Радев чрез дистанционната форма на обучение управниците унищожават българското образование.Чрез дистанционното обучение се цели Децата ни да нямат бъдеще.Това ли искаме от управляващите унищожаване на образованието на децата ни, неграмотни деца.Това ли искаме да съсипват децата ни?Това ли искаме затворени училища? Това ли искаме празни класни стаи и коридори в училище?Ние искаме децата ни да бъдат в училище и да се обучават реално,истински.Няма да Ви позволим Господа от управляващата партия ГЕРБ да въвличате децата ни в експерименти.Край цирка Ви свърши.Нашето търпение се изчерпа.Надяваме се ако петицията ни не бъде чута от министъра на образованието Красимир Вълчев Президентът на Република България Господин Румен Радев да защити нашата гражданска позиция и да ни подкрепи.

800px-Krasimir_Valchev_2017-11-22.jpg

Петя Валентинова Трендафилова    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Петя Валентинова Трендафилова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.