Лекарите не са фашисти и търговци!

Тази петиция е в подкрепа на всички медици в България и в частност екипа от великотърновската болница МОБАЛ “ Д-р Стефан Черкезов ” и доктор Сибила Маринова.

Гледайки предаването, което се върти из социалните мрежи и медии, с опечаления баща на 19 годишния младеж от Велико Търново, починал от COVID-19, в което лекарите са наричани ФАШИСТИ И ТЪРГОВЦИ, няма как да допуснем такива обвинения да се разпространяват свободно из медиите и страната. Недопустимо е хората, които се борят денонощно да спасяват човешки животи, да бъдат обиждани по този грозен начин и категорично се противопоставяме на подобни абсурдни квалификации! Искаме да изкажем своята дълбока подкрепа и благодарност към доктор Сибила Маринова и нейния екип за всичко, което правят за своите пациенти в борбата с коронавируса. Българските лекари не са фашисти и търговци, те спасяват животи! Нашите и на близките ни! Поклон за това, което правят за своите пациенти!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Ива Недялкова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...