Лекарите не са фашисти и търговци!

Тази петиция е в подкрепа на всички медици в България и в частност екипа от великотърновската болница МОБАЛ “ Д-р Стефан Черкезов ” и доктор Сибила Маринова.

Гледайки предаването, което се върти из социалните мрежи и медии, с опечаления баща на 19 годишния младеж от Велико Търново, починал от COVID-19, в което лекарите са наричани ФАШИСТИ И ТЪРГОВЦИ, няма как да допуснем такива обвинения да се разпространяват свободно из медиите и страната. Недопустимо е хората, които се борят денонощно да спасяват човешки животи, да бъдат обиждани по този грозен начин и категорично се противопоставяме на подобни абсурдни квалификации! Искаме да изкажем своята дълбока подкрепа и благодарност към доктор Сибила Маринова и нейния екип за всичко, което правят за своите пациенти в борбата с коронавируса. Българските лекари не са фашисти и търговци, те спасяват животи! Нашите и на близките ни! Поклон за това, което правят за своите пациенти!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Ива Недялкова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook