За гостуване на актьорите от ,,Щурите съседи" и ,,Новите съседи"!

До ръководството на btv Media Grup!

Уважаеми дами и господа, ние сме група фенове на испанския комедиен сериал ,,Новите съседи"!

От 2013 година до сега всеки ден, когато се излъчваше,ние с интерес сядахме пред телевизора и очаквахме да се срещнем с обитателите на Мирадор де Монте пинар!Енрике, двете пенсионерки, семейство Ресио, Лео, Бруно, наемателките( Нинес и братовчедка й Ракел),семейство Ривас длъжника , двете семейства Марото, Серхио Ариас,Юдит Бекер, семейство Мурсио...станаха неразделна част от нас…Феновете на сериала са десетки, ако не и стотици хиляди!

Станаха ни близки, защото всеки се разпозна поне в един от героите на сериала…

Затова, най- искрено молим, да организирате посещение на актьорите изиграли нашите любимци..Джорди Санчес, Хосе Луис Хил, Натали Сесеня и другите актьори.Или на поне част от тях!.

Михаил Тенев Михалев    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Михаил Тенев Михалев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.