АВТОМАТИЧНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА МИНИМАЛНАТА ИЗДРЪЖКА НА ДЕТЕ

НИКОГА НЕ СЪМ БИЛА ОТ ХОРАТА,КОИТО МОГАТ ДА СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ.

ПРЕД МЕН НАСКОРО ИЗПЛУВА ВЪПРОСА-ЗАЩО ДА СЕ ПЛАЩАТ ПАРИ КОЙТО МОГАТ ДА БЪДАТ РЕАЛНО СПЕСТЕНИ НА РОДИТЕЛИТЕ.ЩОМ ЧЕТЕТЕ ТОЗИ ТЕКСТ ЗНАЧИ СПАДАТЕ КЪМ ГРАФАТА В КОЯТО ВЛИЗАМ И АЗ-РАЗВЕДЕНИ/РАЗДЕЛЕНИ С ДЕТЕ.КОЕТО НЕМИНУЕМО ПОРАЖДА СПОМЕНА ЗА ДЕЛА,ХОНОРАРИ И УСЛОВИЯ.ДЪРЖИМ ВСИЧКО ПРИЕТО ДА БЪДЕ В ПОЛЗА НА ДЕЦАТА НИ,НО ЯВНО НЕ ВИНАГИ ТОВА СЕ СЛУЧВА.

ТЕКСТА НАПИСАН ОТ МЕН Е С ЦЕЛ НЕ ДА ДИКТУВАМЕ И ПИШЕМ ЧЛЕНОВЕ И АЛИНЕИ НЕЯСНИ И НЕПОНЯТНИ ЗА ПОВЕЧЕТО ОТ НАС,А РАЗБИРАЕМ ТЕКСТ КОЙТО Е ДОСТЪПЕН ЗА ВСИЧКИ.

ПОРЕДНИЯ ПАРАДОКС В НАШАТА ПРАВНА/СОЦИАЛНА СИСТЕМА,КОЙТО Е В УЩЪРБ КАКТО НА РОДИТЕЛИТЕ ТАКА И НА ДЕЦАТА ПОЛУЧАВАЩИ ИЗДРЪЖКАТА.

АВТОМАТИЧНОТО УСЕВИЛИЧАВАНЕ НА ИЗДРЪЖКАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕДАДЕНА/СЪОБЩЕНА НА СТРАНИТЕ С ПИСМЕН ТЕКСТ/ПИСМО.

СПОРЕД ДЕЙСТВАЩИЯ ЗАКОН ПРИ РАЗВЕДЕНИ/РАЗДЕЛЕНИ РОДИТЕЛИ ПРИСЪДЕНАТА ИЗДРЪЖКА СЕ РАВНЯВА НА 1/4 ОТ МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА.

ИЗДРЪЖКАТА СЕ ПРОМЕНЯ СПРЯМО SNXK.jpgМИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА ЗА СТРАНАТА НИ,НО РЕАЛНО РОДИТЕЛЯ Е ЗАДЪЛЖЕН ДА Я ИЗПЛАЩА ЕДВА КОГАТО Е ЗАВЕДЕНО ДЕЛО ЗА ПРОМЯНА НА ИЗДРЪЖКАТА,СЪОТВЕТНО РОДИТЕЛЯТ/НАСТОЙНИК НА ДЕТЕТО Я ПОЛУЧАВА САМО КОГАТО ПЛАТИ ЗА ТОВА ДЕЛО/РАЗНОСКИ,АДВОКАТСКИ ХОНОРАР/КОЙТО НЕ Е НИКАК МАЛКО КАКТО ЗА ПЛАЩАЩИЯ ТАКА И ЗА ПОЛУЧАВАЩИЯ ИЗДРЪЖКАТА.

МИНИМАЛНИЯ АДВОКАТСКИ ХОНОРАР В МОМЕНТА ВАРИРА ОТ ПОРЯДЪКА НА 300-400ЛВ,КОЕТО КАТО СУМА НЕ Е ЗА ПОДЦЕНЯВАНЕ.СМЯТАМ ЧЕ ТЕЗИ ПАРИ МОГАТ ДА БЪДАТ СПЕСТЕНИ И НА ДВЕТЕ СТРАНИ,В ПОЛЗА НА ДЕТЕТО/ДЕЦАТА.

ЗА РАЗЛИКАТА ОТ 22ЛВ. И 0.50СТ./ТОЕСТ ОТ 130ЛВ ПРИСЪДЕНА ИЗДРЪЖКА ЗА ДА БЪДЕ ТЯ УВЕЛИЧЕНА ДО МИНИМААЛНАТА В МОМЕНТА ЗА СТРАНАТА 152ЛВ. И 0.50СТ  КОЕТО СЕ РАВНЯВА НА 1/4 ОТ МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА-ТРЯБВА ДА СЕ ВОДИ ДЕЛО ЗА ПРОМЯНА НА ИЗПЛАЩАНАТА ИЗДРЪЖКА НА ДЕТЕ.

МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКИ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИТЕ С МЕН,ЧЕ ТЕЗИ ПАРИ И БЕЗ ДРУГО СА КРАЙНО НЕДОСТАТЪЧНИ,НО ВСЕ ПАК СМЯТАМ ЧЕ Е НЕНУЖЕН РАЗХОД И ПИЛЕЕНЕ НА ВРЕМЕ.ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ СМЕ НАЯСНО КОЛКО РАЗХОДИ И ГРИЖИ СА НЕОБХОДИМИ ЗА ДЕЦАТА.

ПРОМЯНАТА ВСЕ ОТ НЯКЪДЕ ТРБЯВА ДА ЗАПОЧНЕ.НЕКА ЗАПОЧНЕ ОТ ТЕБ.

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Жени Димова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )