ДА СЕ СЪБУДИМ

Българи,моля Ви амбицирайте се,достатъчно търпяхме, достатъчно ни взеха,достатъчно се гавреха с нас. Не е ли време да бъдем единни като народ ? Не е ли време силно и ясно да  заявим мнението си относно случващото се около нас ? Няма по-славна история от тази на България,единствената армия която никога не е губила знамето си.Нито един музей в света не може да се похвали, че притежава българско бойно знаме. След Освобождението страната ни е губила битки, но никога армията ни не е позволявала да бъде пленено наше знаме. Време е да покажем на държавните глави корените си. Във понеделник 13.04.2020. точно в 13.00 аз и хора,които споделят моето мнение ще бъдем пред общината в гр. Бургас с ясно заявена позиция. Призовавам Ви,цяла България, нека общината във всеки град на тази дата,в този час да бъде обградена от хора,които искат промяна,на които им е писнало да са чужди в собствената си страна . Това е единственият начин,да се вдигне целият народ,за да ни забележат. Моля Ви...... ДЕЛА ТРЯБВАТ, НЕ ДУМИ.

Заедно ли сме ?

Чрез подписа ми упълномощавам Симона Стоева да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.