За промяна в „ Методиката за прилагане на отправните точки за оценка на трайно намалената работоспособност вида и степента на увреждане в проценти”

Тъй като хората с увреждания масово са ощетени от последните изменения и допълнения на Наредбата за медицинската експертиза и по-точно от прилагането на методиката за изчисляване на процентите, желаем промяна! Считаме, че е справедливо и искаме всички заболявания, които получават проценти, според отправните точки за оценка,  да бъдат сумирани! Двадесет процента от сумата да бъде прибавена към процентите на водещото заболяване, което е оценено с най-висок процент!

Мария Стоянова Димитрова    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Мария Стоянова Димитрова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.