За дежурен педиатър в ДКЦ „Поликлиника – Казанлък"

Подпишете се в петицията ни, за да покажем на управниците спешната нужда от дежурен педиатър в поликлиниката на Казанлък.

Нека съберем малко гласове, така че да сме полезни на града си! На всички ни е ясно, че е необходим дежурен педиатър в ДКЦ Казанлък, защото децата ни са най-важното. Подписката цели да ни осигури повече сигурност в отглеждането на децата ни, тя не е политически, а граждански акт, предизвикан от необходимост, застигнала твърде много родители- да търсят помощ при опазване на живота и здравето на децата си.

Нуждата от специалист, обслужващ децата и техните здравни особености, е очевидна, защото тази група е специфична, трудна за обслужване от общопрактикуващ лекар и би трябвало да е приоритет на овластените лица в града ни. Нека се разкрие дежурен кабинет за казанлъшките деца, така че те да бъдат прегледани и обгрижени от специалист!

(Надяваме се, че текстът е достатъчно кратък, че да предизвика Вашите коментари, опровержения и/или подкрепа)

Чрез подписа ми упълномощавам Станислава Тонева да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.