Подкрепяме ветото на Президента върху сделката със самолетите

                                          До НАРОДНОТО събрание

                                           на РЕПУБЛИКА България

 

                                  Народни представители, 

 Ние, българските граждани на гордата, независима и правова България, двукратно спасявала Европа от нашествия, безрезервно подкрепяме ветото на Президента върху заробващата, неравноправна и неразумна  сделка със самолетите(http://news.bnt.bg/bg/a/prezidentt-radev-opovesti-motivite-si-za-vetoto-vrkhu-dogovora-za-f-16)(проф. Румен Гечев :https://www.facebook.com/144824625562850/videos/452630475572460/UzpfSTE0NDgyNDYyNTU2Mjg1MDoyODU5ODU0NDM0MDU5ODQy/) :

1. Нашите партньори от НАТО, при над 10-годишно ползване на поне 5 военни бази в страната ни, са морално задължени или да ни заплатят  наем за тях (равен на наема, заплащан на други членки като Италия - 329 млн.от база годишно= над 15 млрд.), или да ни предоставят тези самолети без да ги заплащаме, срещу ползване на базите (за изминалите 10 г.)!

2. Преди 10.11.1989г. дългът бе 9 млрд., но ние бяхме 9 млн.и с тези пари се изгради икономиката ни на високоразвита индустриална страна!

 Днес, само с тази сделка, Вие немотивирано заробвате децата ни с огромен дълг, без да ни попитате, а това са наши средства!

3. В годините на тежка демографска и икономическа криза, в основата на обществото в 21 век,  трябва да е Човекът - неговият живот, здраве и образование! Приоритет на Държавната политика трябва да е и изграждане на реална икономика на страната - производствени предприятия, които да осигуряват прехраната и висок стандарт на обществото ни!

4. Нужна ни е СОЛИДАРНОСТ на ОБЩЕСТВОТО!

5. На нашите родители - пенсионери, изградили унищожената вече икономика, дължим достойно заплащане, за спокойни старини!

6. На нашите лекари и учители дължим достойно заплащане, за да може те да работят спокойно и качествено да се грижат за нашето здраве и образование!

7. На родителите на непълнолетните деца дължим минимално необходимите средства за отглеждане и възпитание на децата им!

Затова сме ПРОТИВ заробващата ни неравноправна и неразумна сделка и призоваваме НАРОДНИТЕ представители  да не я прегласуват, а да се търсят други справедливи и разумни начини на въоръжаване на армията ни, които не заробват обществото и срещат висока обществена подкрепа!

Призоваваме ги и незабавно да решат гореизброените проблеми!

 

                                           Вашите Избиратели!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Мария Димитрова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook