Да отворим дворовете на училищата отново за нашите деца.

Здравейте, от няколко години се появи тенденцията дворовете в училищата, където има спортни площадки и зони за отдих, да бъдат затворени в дните и часовете в които няма занимания. Това води до липса на места за деца и юноши, които искат да бъдат на чист въздух, да играят, да спортуват и да могат да изразходват излишната им енергия. Това води до гледки които силно ме възмущават, а сигурно и голяма част от вас. Давам следния пример : аз живея в гр. Варна и по-конкретно в квартал Конфу. Там имаме два техникума (Електротехникум и Механотехникум), тези две училища имат огромни дворове със спортни площадки и много зелени площи които ние живущите не можем да ползваме незнайно защо. Преди няколко години се реновираха детските площадки за малки деца и те веднага се напълниха , но освен малки деца в тези площадки започнаха да се събират юноши и възрастни, защото просто няма къде другате да се отиде на чист въздух освен в кафенетата където по цял ден се пият кафета и цигари. Тази петиция я правя, за да проверя колко от нас са съгласни с мен и ако се съберем достатъчно хора, може би хората отговорни за тези училища ще се вслушат в думите ни и ще отворят дворовете си , за да можем всички ние да ползваме спортните площадки за спорт и зелените площи за отдих и разходки.


Дамян Неделчев Господинов    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Дамян Неделчев Господинов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook