Разпускане на Тол Автомобилите и тол полицията.

Петицията е против заплащането на коли, бензин и персонал, които вършат функциата на вече назначени на работа пътни полицаи. Или бройката полицаи трябва да бъде намалена или тол полицията да бъде разпусната. Назначаването на тол "служители" е разхищение на данъци, които могат да се ползват за изхранване на гладни деца.

Ако държавата иска да следи за винетки, тази функция може да се изпълнява от Пътна полиция или от инсталирани стационарни камери. В момента се заплаща два пъти за нещо което се изпълняваше от служители на пътна полиция.

По същата логика, държавата трябва да назначи пожарникарски БГ Тол да проверява пожарогасителите в колата, а защо не и Спешна Помощ Бг Тол да проверява и аптечките. Няма логига. Който е съгласен да подкрепи.

С подписването си упълномощавам Стамен Иванов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.