Да не се закриват отделения в МБАЛ Добрич

Малките населени места ги крепи местната икономика, училище, болница и танспорт.

Когато което и да е от тях бъде ликвидирано, селището замира - семействата се изселват, а остават само възрастните и безпомощни болни хора, изградили инфраструктурата на селището и местната икономика...

Така замира и гр. Добрич (някога Толбухин, който бе "супермаркета на Варна")...

Д-р Стоянова (УНГ) : "Гледам тъмните прозорци на УНГ отделение и ми е болно... 35 години работих там... Протегнахме ръка за помощ , за да спасим гастрология, пулмология и онкология. Човешки жест и разбиране към ръководството на МБАЛ Добрич, в лицето на д-р Байчев! Благодаря на всички от колектива, които проявиха разбиране и за това , че всеки от тях направи някаква жертва, за да ни има и на 15 септември ! И отново да светнат прозорците на УНГ отделение за всички, които имат нужда от нас! Надявам се и силно вярвам , че ще ни има! Благодаря на всички за разбирането, човечността и всеотдайността !"

Ако искате да не се закриват отделения в МБАЛ - Добрич, молим да ни подкрепите!

 

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Facebook