Поправка и поддръжка на парка в кв.Орландовци

Това е петиция за поправка и ремонт на парка в квартал Орландовци.За поправка на оградата,поставянето на врати,на ограждането на място само за кучета,ремонтиране на детския кът,подмяна на дървените стърготини с нова настилка,ограждането му с ограда.Петицията е също за поправка на пътеките на парка-за подмяна ,изравняване и поставяне на нови плочи.Поправка и отстраняване на опасни стълбове със стърчащи кабели,по които минава ток.За правилно ползване и експлоатация и опазване чисти площите за обществено ползване.За забрана на тютюнопушене в детския кът.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.