Спрете отсичането на здрави дървета!

Искаме незабавно спиране изсичането на дърветата в Шумен! Ние сме против изсичането на дървета в Шумен и некадърното им окастряне! Искаме живи и красиви дървета! Искаме децата ни да дишат чист въздух! Спрете обезобразяването на града ни! Искаме РИОСВ да изпълни нормите за задължителена оценка за въздействие върху околната среда, когато са отсечени повече от 20 дървета! (съгласно чл.21 на Наредба № 1 от 10.03.1993 г. за опазване на озеленените площи и декоративната растителност) Искаме кмета да спре да дава разрешения за отсичане на дървета в община Шумен!

Петицията изпращаме до: До кмета на гр. Шумен До Директора на РИОСВ До Областен управител на област Шумен До Министъра на околната среда и водите.

С подписването си упълномощавам Йордан Йорданов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.