ПОДПИСКА ОТ РОДИТЕЛИ НА УЧЕНИЦИ В 203. ПРОФИЛИРАНА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ „СВЕТИ МЕТОДИЙ” ЗА ВРЪЩАНЕ НА КЛАСНИ СТАИ № 37, 38, 39, 40 И ТОАЛЕТНИ №1 и №2 и ПРИЛЕЖАЩИТЕ КОРИДОРНИ ПРОСТРАНСТВА НА I И III ЕТА

На основание на Заповед № РД-14-64 от 22 юни 1998 г. на Министъра на образованието и науката, обн. в ДВ бр. 77 от 1998 г., и подписан споразумителен протокол между 142 ОУ „Веселин Ханчев“ и 203. ПЕГ „Свети Методий“ (правоприемник на посочената в протокола ПГИЧЕ „Свети Методий“), който е утвърден от Кмета на Район „Красно село“ ( Протокол № 14 от 11.09.1998 г.) и поради увеличения прием на ученици и  увеличен, утвърден брой паралелки, ние родителите искаме да си върнем полагащите ни се стаи, тоалетни и прилежащи пространства - КЛАСНИ СТАИ № 37, 38, 39, 40 И ТОАЛЕТНИ №1 и №2 и ПРИЛЕЖАЩИТЕ КОРИДОРНИ ПРОСТРАНСТВА НА I И III ЕТАЖ.

203. ПРОФИЛИРАНА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ „СВЕТИ МЕТОДИЙ”    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам 203. ПРОФИЛИРАНА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ „СВЕТИ МЕТОДИЙ” да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.