ПОДПИСКА ЗА ОСТАВКАТА НА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ

rumen-radev-kletva-696x457.jpg

 

                           ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ?!
 
Откакто заема длъжността президент, Радев успя да наложи невиждан хаос в отношенията между институциите, незачитане на Парламента, неспазване на Конституцията на Република България и йерархията на властите.
Той открито подтикна негови привърженици към метеж. Поведението му води до отдалечаване от политиката на Европейския съюз и от водещите партньорски страни в НАТО, приближавайки я към недемократични режими, в очевидно противоречие с националния интерес.
Политиката му е противодържавна и в нарушение с Конституцията.
Провокациите на Радев не може и не трябва да останат без последствия!
Не може на върха на Държавата да има прокремълски провокатор, който вместо да обединява, умишлено да разделя нацията с хибридните си изяви.
Въпрос на национална сигурност, е решаващата роля на главнокомандващия на въоръжените сили - позиция, заемана от него в момента.
С действията си, той ясно показа от коя страна на разделителната линия в съвременния свят стои, и това не е в полза на България!
 
 
 
ОСТАВКА – СЕГА!!!
 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Циклама Партовска да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )