Да премахнем павилиона на „Лафка“ и този за хамбургери, които се появиха пред сградата на Първа частна математическа гимназия, София

Уважаеми родители и граждани на София,   

 Приканваме Ви с подписа си да подкрепите нашата на този етап неравна борба с хамбургерите и миризмата на скара, с алкохолните и тютюневите изделия, с хазартните страсти, които са пред прага на училищната сграда на Първа частна математическа гимназия. Тук учим децата на труд, знания, умения, на почтен живот и морални ценности.Нямаме божествена сила, но искаме „да изгоним търговците от храма” на науката.    

  Училището винаги е било институцията, в която се гради бъдещето на нацията, но някои наредби застават срещу нацията. Абсурдно е на стълбите пред училището да намират  място за „по чашка” кварталните пияници! Абсурдно е пред прозорците на класните стаи да се разнасят аромати на скара и алкохолни изпарения! Абсурдно е търговците да превземат ХРАМА!     

Нека опазим святостта на училището!     

Подкрепете ни!     

Лавките и павилионите за алкохол, цигари и бързо хранене нямат място пред входа на българското училище!


Първа частна математическа гимназия    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Facebook