Не на продажбата на българска земя на чужденци!

България_не_се_продава!.PNGЗемя, напоена с кръв, не се продава!

Това е петиция против закона за продажба на земя на чужди лица и фирми! Но това е и предупреждение, което трябва да се знае от всички, че ако някога чужди физически или юридически лица си купят земя в България, то тя ще им бъде отнета, когато на власт дойде истински родолюбиво правителство, а парите им няма да бъдат възстановени, защото такава е волята на народа! Този закон обслужва чужди политически и корпоративни интереси и поради тази причина е насочен против исконния владетел на свещената българска земя - Българския Народ. Именно този народ, като единствен суверен, забранява изрично продажбата на своята светиня и предупреждава, че виновниците, наложили против волята му това престъпно решение, ще бъдат подведени под отговорност!

Да се знае!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. Моля, вижте входящата кутия (и спам папката).