Общинските приюти да бъдат пригодени за живот!

Милите бездомничета, които срещаме всеки ден имат нужда от помощ при тези ужасни прогнози за времето вън. Когато Вие излезете навън, с нетърпение чакате да стигнете до дестинацията си или просто да се върнете вкъщи, защото навън е непоносимо студено; а ТЕ? Животинките по улиците и в общинските приюти? Те нямат избор. Единственият им шанс сме ние. Да станем техния глас! Да крещим и да се караме заради тях, за да им дадем шанс за живот. Има толкова много мръзнещи навън животинки и стотици умиращи от глад и студ... Нямаме ли сърца? Да попълним подписката за хората, които не се интересуват да видят че ние сме повече. Управляващите и всички хора с власт трябва да спрат да мислят само за себе си. Ако нямат сърце да помогнат на бедстващите животинки, какво очакваме? Да не би да тръгнат да помагат на народа? Не разчитайте! И в крайна сметка ние сме си виновни – ние си ги избираме! Събудете се, хора, и осъзнайте че ни мачкат.

FB_IMG_14838688365312.jpg
Целите ни: 
*Всички общински приюти да са пригодени за живот, а не всеки ден да умират животни от студ, от глад, от мизерия, от болести...
*Доколкото може да събудим народа.
*Да се сетим за бездомничетата, които всеки ден подминаваме пред входа на блока или на улицата… Да помогнем с каквото можем.
*Приютите за бездомни животни трябва да бъдат обновени и направени така, че да покриват всички нужни условия за живот. Да имат големи дворове, да бъде топло през студените дни, да бъде чисто, животните да бъдат хранени редовно, всяко куче да си има къщичка, в която да има нещо меко, а не милите да лежат на земята, и задължително поне 1 път на годината да идва ветеринар да ги преглежда профилактично, както и при нужда да се вика ветеринар. Да има голяма ГЛОБА за неспазване на условията! 
Целта на тази подписка е да покажем, че има много хора на които им пука за живота на животните и да направим всичко възможно държавата да оправи приютите! 
Да бъдем хора!