Петиция за изграждане на приют за бездомни животни в гр. Плевен

Поради неспособността на Община Плевен да се справи с нарастващия брой на безстопанствени животни на територията на гр. Плевен и в отговор на зачестилите случаи на пострадали от агресивни животни хора, безотговорното поведение на собственици към домашните им животни и зачестилите случаи на насилие над животни, създаваме тази петиция.  Нашата цел е да съберем достатъчно подкрепа от страна на гражданите на гр. Плевен и да призовем местните институции да предприемат крачка към разрешаването на този наболял проблем. Безотговорното отношение от страна на собственици на животни и институции се превърна в един от основните проблеми в гр. Плевен. Ние смятаме, че в съвременното развито общество нехуманното отношение към животните е признак на слабост, както и че насилието над животно днес, може да се превърне в насилие над човек утре. За да избегнем това Ви молим да се присъедините към нашата кауза.

Създаването на приют за бездомни животни на територията на община Плевен ще помогне за:

Намаляване на случаите на хора, пострадали от агресивни животни.

Намаляване на популацията на безстопанствените животни, чрез контрол върху безразборното и нерегламентирано развъждане на животни.

Намаляване на случаите на насилие над животни и тяхното нехуманно изтребване.

Възможност за осиновяване на бездомни животни.

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам МГЕРБ Плевен да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...