Легализиране канабиса в България

Скъпи съграждани ,

Тази петиция има за цел да легализираме това чудо , лекуващо много видове ракови заболявания , болести , успокоява , премахва агресията , развеселява и има още десетки ползи познати на човечеството. Той също спомага и за по-добра концентрация и увеличаване ефективността на мисловния процес. Канабиса би спрял смъртните случаи , предизвикани след пушене , защото ако се легализира ще се отглежда контролирано и няма да се продават боклуци. Хиляди места по затворите , заемани от "дилъри" и употребяващи ще бъдат освободени за истинските престъпници , предизвикващи безредици навсякъде . Трябват ни минимум 100 000 подписа . :)

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.