Подкрепа на ОУ "Захари Стоянов"

Скъпи приятели и съкварталци, 
Призовавам ви да се присъедините към групата: В подкрепа на ОУ "Захари Стоянов". http://www.marica.bg/учител-опипва-шестокласничка-о-ти-имаш… и друга статия http://agroplovdiv.bg/3…/най-добрият-учител-когото-познавам/ Училището е дало на повечето от нас един невероятен старт в живота и уникални спомени, за да позволим да се злепостави името му. Невероято е и комично едновременно, че в 21 век все още има толкова необразовани родители с болни амбиции и стремежи, за да си позволят да причинят тази емоционална и психическа атака на тези изключителни хора и преподаватели! Те са отдадени на професията си, честни и уважавани учители, които възпитаха и възпитават в нашите деца вярата, надеждата, любовта към науката, към човека, към ценностите в живота!
Призовавам всички желаещи в знак на подкрепа, благодарност и любов към началното си училище, да се присъединят към групата ни във Facebook и също така да дойдат на 22.04.2015г. от 18:30 часа пред Читалище "Иван Вазов" кв. Коматево. 
И моля да разпространите това съобщение на абонатите си във фейсбук, които са били част от магията на нашето любимо училище!!! Благодаря на всички ви за подкрепата и помощта!