Против наказанието на Георги Манолев

Г-н Константин Пенчев - Омбудсман на РБ

Г-н Бойко Борисов - Премиер на РБ

Г-н Росен Плевнелиев - Президент на РБ

На 24.03.2015 г започва съдебен процес срещу Г-н Георги Манолев,който за да предпази имуществото си е произвел изтрел по лице което не-еднократно е било осъждано дори и за опит за убииство на жена която по късно е починала!

Ние Българите исказваме нашата подкрепа към лицето Георги Манолев и настояваме този АКТ срещу него да бъде спрян!

Разбираме че по сега действащият закон лицето носи отговорност и не може да бъде освободен от наказателна отговорност.Затова настояваме пред вас да поемете защитата на Българският гражданин който в случай на самоотбрана е наказал неволно един доказан престъпник!Нормално ли е този човек да го грози затвор от 5 до 10 години,а лицето извършило главното престъпление да е осъдено само на 2 години и ще ги излежи като на хотел?

Редно ли е Господа управляващи криминално проявени лица да се разхождат по улиците, да грабят безнаказано или да получават минимални присъди?

Ние Вашите работодатели изискваме от вас да издадете указ за оправдателна присъда на лицето Георги Манолев и също така да промените закона за самозащита на движимото и недвижимо имущество!

От Българските граждани на Република България!

Чрез подписа ми упълномощавам Милен Друмев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.