Волен Сидеров да бъде подведен под отговорност за държавна измяна

Уважаеми дами и господа, 

Ние, долуподписаните граждани на Република България дълбоко сме убедени, че български политик и депутат, който представлява 4.5% от населението не може да изразява позиция от името на 80% от народа. Убедени сме, че е противозаконно и в ущърб на Република България и българският народ да се изразява позиция на официално посещение в чужда държава без тя да бъде официална позиция на българската държава. Според нас Волен Сидеров е нарушил основни закони и подлежи на наказателна отговорност по реда на глава Първа Престъпления против Републиката: 

Раздел II 
Предателство и шпионство 
Чл. 98. (1) Който подбужда чужда държава или обществена група в чужбина към война или друго враждебно действие против републиката, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.
(2) Същото наказание се налага и на онзи, който извърши действие с цел да предизвика война или друго враждебно действие против републиката. 


Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация, умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9 

С уважение, 
Българските граждани.