За премахване на градските контролно-пропускателни пунктове

Някои хора може да имат причини да пътуват до друг град, различни от здравословни, полагане на труд или завръщане по адрес в населеното място - като например резервация за хотел в единична стая, пазаруване от търговски обекти, които липсват в населеното място от което са - пицария Dominos, магазин Metro, магазин Jumbo. Декларациите също може да са носител на вирус. В момента пътниците по влаковете се броят на пръстите на едната ръка, а някои вагони вървят празни Ако човек е здрав, сам в купе и при изследване от медицински екип на голяма гара покаже че няма симптоми - температура, кашлица, тези КПП стават излишни. Ще ги има ли тези КПП, когато в училищата се възстанови присъствено обучение ? Аз имам педагогическа правоспособност историк и искам да се пиша за квестор на външното оценяване на 30 май и 1 юни

С подписването си упълномощавам Николай Петров да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.