Петиция "ПРОТИВ" присъствените лекции и изпити - ПНУП РУ,,Ангел Кънчев”

Във връзка с уведомление, което получихме за присъствено провеждане на лекции и семестриални изпити, организираме тази петиция. Петицията е за продължаване на онлайн обучението и провеждането на семестриалните изпити онлайн, поради невъзможността на голяма част от студентите да присъстват по следните причини :

1. Невъзможността на студентите да намерят жилище за престой по време на лекциите, тъй като твърде късно са уведомени за датите на лекциите и изпитите.

2. Започване на работа или стаж в родния си град и невъзможността за използване на отпуск по време на сесията.

3.Повечето от студентите живеят в градове далечни от гр.Русе или в чужбина и присъствените лекции и изпити биха затруднили някои студенти финансово.

Рязката промяна във формата на обучение и провеждането на семестриалните изпити присъствено би принудило повечето студенти да прекъснат обучението си в университета.Смятаме, че присъствените лекции и изпити не са наложителни, тъй като до сега сме били изцяло онлайн и не са се явавали никакви проблеми в обучението.

 

  • Молим за преразглеждане на заповедта, предвид факта, че до момента обучението ни е било изцяло в онлайн форма на обучение и никой не е очаквал да се върнем към присъствена форма на обучение.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам ПНУП да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...