Отстраняване на г-жа Янка Караджова от поста директор на 130 СУ "Стефан Караджа"

С подписването на тази петиция, заявявам несъгласието си с управлението на директора на 130 СУ "Стефан Караджа".

Училището разполага с капацитет и добра база за обучение на голям брой ученици, вместо това се използват половината от залите за обучение. Заради малкото ученици в клас (по 2 паралелки максимум) има само първа смяна.

В следствие на години управление на г-жа Янка Караджова, освен намаленият брой ученици, напускат ценни за училището преподаватели, голяма част от които са натрупали дълъг стаж в училището. Качествените кадри и подходящата среда са основна мотивация за родителите да записват децата си. 

Ние, като граждани, родители, бивши ученици, изискваме отстраняването на директорката като такава и връщането на работа на достойните учители. Изискваме нов директор, който да защитава името на училището, който ще работи в насока привличане на нови ученици, поддържане на качеството на преподаване,  повишаване на нивото на обучение.   

130 СУ „Стефан Караджа“ е било училище за нас и за нашите родители, бихме искали да е и за нашите деца.

viber_image_2019-05-29_23-43-401.jpg   

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Ина Симеонова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...