Ремонт на път между селата Маринка-Твърдица област Бургас

Петиция във връзка ремонтиране на път между селата Маринка - Твърдица област Бургас.Третокласният път е в окаяно състояние,дупки,пропадания,без маркировка.Участъкът е не повече от 3 километра,като по него ежедневно преминават голям брой автомобили и автобуси на градския транспорт.Лошото състояние е предпоставка за ПТП и повредени автомобили.Пътят е един от 2та обиколни маршрута които свързват Меден Рудник с Бургас.През 2019 година отсечката беше многократно маркирана,жителите на околните села тайно се надяваха най-накрая да се стигне до ремонтни дейности,но това така и не се случи.Моля за вашия подпис в подкрепа на искането за  спешен ремонт на този участък.

Чрез подписа ми упълномощавам Дора Колева да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.