Петиция за защита на 5 кучета

Това е петиция за защита на 5 кучета пред блок 546, ж.к. Люлин-5, град София.
Кучетата са обезпаразитени, кастрирани и не са агресивни нито към хора, нито към други животни. 3 момчета и 2 момичета са. Плашат се от чужди хора и бягат, едното момче е старо и глухо, даже не става често да се разхожда.
Искаме да ги защитим, защото от близо една година една жена се опитва с всички сили да ги убие или махне, въпреки че те не я закачат и бягат от нея. Въпросната дама има куче смеска между лабрадор и питбул и често го нахъсва да гони и хапе 5-те кучета. Преди няколко дни успешно едно от кучетата беше захапа и по крака. Тя няколко пъти им сложи месо с отрова, една случайна жена искаше да изхвърли оставеното месо и ръката ѝ беше разядена от веществата в месото. 3 пъти еко равновесие идва и прибира по едно куче в следствие на фалшиви сигнали от тази жена. Налага се да ги търсим и да си ги прибираме от приюта стресирани, защото са подадени сигнали за нападения, които не са верни. Когато се засечем с тази жена, тя непрестанно ни заплашва, че ще продължи да пуска сигнали.
Благодаря на всички за помощта!

С подписването си упълномощавам Ангелина да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.