До Президента на Република България

       Г-н Президент, 

с настоящата петиция , искаме да упражните Вашите пълномощия като най- силната фигура в България  , избрана пряко от НАРОДА - суверена на България за извършване на ексхумация на трупа на русенската журналистка - Виктория Маринова,убита по жесток и чудовищен начина по мои твърдения с два изстрела в главата на 06/10/2018г , чието убийство потресе цялото българско общество, а новината за нейното убийство  обиколи целият свят. 
         С извършване  на ексхумацията на трупа на Виктория  Маринова, който е положен в гробищен парк " Чародейка " -Русе ,  искаме да се установи  обективната истина за нейната смърт - разстрел от упор с два куршума в главата, а не както беше набеден и осъден на 30 години лишаване от свобода - Северин Красимиров за " уж" извършеното престъпление - брутално изнасилване и убийство ...!!!

ПП : Скъпи Приятели...!!! Мили мои сънародници както в България, така и в чужбина -  независимо от вашият етнос, религия и вероизповедание, моля присъединете се към настоящата петиция, проявете вашата будна гражданска съвест и подкрепете ни по пътя към разкриване на истината и правдата да възтържествува...!!!


Венцислав Атанасов Ангелов - Чикагото    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Подписвайки се, приемам, че Венцислав Атанасов Ангелов - Чикагото ще може да види цялата информация, която предоставям в този формуляр.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.


Давам съгласие за обработка на информацията, която предоставям в този формуляр за следните цели:



Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...