ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА ПРОТИВ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ И ЛОШОТО КАЧЕСТВО НА "ПИТЕЙНО-БИТОВАТА ВОДА" В ОБЛАСТ ШУМЕН

repair-waterpipe-city.jpgЦелта на събирането на подписи в настоящата подписка е да се заяви гражданската позиция на жителите на община Шумен по отношение на предстоящия за съгласуване „Бизнес план за развитие на дейността на „Водоснабдяване и канализация - Шумен“ ООД – гр. Шумен за периода 2022 - 2026 г.“ в частта му „Ценообразуване“. Подписвайки се в тази подписка, ние, гражданите на община Шумен, заявяваме своето искане към Общински съвет Шумен, както следва:

1.     ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ШУМЕН ДА НЕ СЪГЛАСУВА „БИЗНЕС ПЛАНА ЗА РАЗВИТИЕ НА ДЕЙНОСТТА НА „ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ – ШУМЕН“ ООД – ГР. ШУМЕН“ В ЧАСТТА МУ „ЦЕНООБРАЗУВАНЕ“ ЗА ПЕРИОДА 2022 - 2026 г.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Добромир Драев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...