Да спасим рок клуб “The Stage”

След над 20 години съществуване, на 09.09.2023 единственият рок клуб в град Враца и изобщо в северозападна България принудено затвори врати поради десетки сигнали и фалшиви обвинения от един, единствен човек - Деян Боянов Георгиев, председател на общински съвет с. Якимово, общ. Монтана, член на ПП “ГЕРБ”.

 

Лице което вместо да бъде на поста си и да се интересува от проблемите на хората, създава такива на нас - рок и метъл обществото, просто защото с ме му “пречили”, имайки на предвид че живее непосредствено до заведението.

 

Ние, клиентите и обществото на този клуб ще запомним вечерта на 08.09, когато излязохме от там за последен път, за да бъдем посрещнати отвън от полицейски коли, служители на реда, и инспектори на ред други държавни институции със съдействието на общ. Враца, които след нас влязоха и поставиха края на клуба, без реални причини и аргументи.

 

Тази петиция е организирана с цел събиране на подписи и мнения, за да може да се предаде на управлението на общ. Враца, което да помисли добре относно постъпката си спрямо собственика и нас.

 

Всеки подпис е от значение, рока няма да умре!


Обществото на Рок и Метъл музиката в гр. Враца.    Свържете се с автора на петицията