БТВ да свали от екран "Шоуто на Слави"


До „БТВ Медиа Груп” ЕАД

До Съвет за електронни медии

До всички Българи:

Нека всички, които искат БТВ да свали от екран "Шоуто на Слави", да го кажем и покажем с имената си в тази петиция!

Причини:

Шоуто непрекъснато и безнаказано потъпква Закона за радио и телевизия , Закона за закрила на детето и други закони и поднормативни актове на Република България.

Нецензурните изрази, скечове и послания рефлектират пряко върху възпитанието на младото поколение в България.

Екипът на шоуто провежда последователна и ежедневна политическа кампания в услуга на едни политически кръгове и насочени пряко  срещу политическите им опоненти, причините за което се коренят в лични бизнес неуспехи на "Дългия".

Зрителите на БТВ не желаем да бъдем занимавани ежедневно с хейтърската мания на водещия и ни писна от ежедневните му вербални атаки срещу една и съща личност, гарнирани със съответните лъжи по негов адрес.

Чалгакултурата, мутренскотоповедение на водещия и кичът налагани в "Шоуто на Слави" оказват неблагоприятно влияние върху децата ни.

Политическите амбиции на Трифонов, изразявани съвместно публично с Петър Корумбашев нямат място в независима телевизия, каквито са претенциите на „БТВ Медиа Груп”.

Големият брой таланти, които напуснаха шоуто са показателни за деспотичния стил на управление на „Седем-осми“.

Поостоянно спадащият рейтинг на шоуто е прякото последствие от изложените до тук причини.

Резултатите от настоящата петиция ще бъдат предоставени на ръководството на „БТВ Медиа Груп” ЕАД.


Подпишете тази петиция

Попълнете формуляра по-долу, за да подпишете тази петиция, която е създадена от Кошмар Славчов. Авторът на петицията ще види цялата информация, която предоставяте в този формуляр.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook