Против своеволията на Директора на СМГ

ДО:

Г-ЖА ВАНЯ КАСТРЕВА

НАЧАЛНИК НА РУО – СОФИЯ-ГРАД

 

КОПИЕ ДО:

Г-ЖА МИЛЕНА ДАМЯНОВА

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯ ПО ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

 

Г-Н КРАСИМИР ВЪЛЧЕВ

МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА

 

Г-ЖА ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА

КМЕТ НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА

 

Г-ЖА МАЯ МАНОЛОВА

ОМБУДСМАН НА Р БЪЛГАРИЯ

 

П О Д П И С К А

Против своеволията на Директора на Софийската математическа гимназия „Паисий Хилендарски” и в подкрепа запазване на добрите практики и свободния дух на училището

От бивши и настоящи ученици на Софийска математическа гимназия „Паисий Хилендарски” и всички останали заинтересовани лица с отношение към развитието на образованието в България.

 

С настоящата подписка изразяваме несъгласието си със своеволията на Директора на Софийската математическа гимназия г-н Антони Стоянов, кулминиращи с прекратяването на договорните отношения без адекватно обяснение на учители в гимназията през учебната 2016/2017г. и дисциплинарното уволнение на г-жа Петя Тодорова, дългогодишен преподавател по математика с доказани професионализъм, опит и успехи.

 

Смятаме авторитарното поведение на г-н Стоянов и липсата му на желание за диалог за абсолютно неприемливо и в разрез с добрите практики, налагани през годините от една от най-елитните гимназии в страната.  

 

Заставаме плътно зад ощетените учители и настояваме за своевременни действия от Ваша страна за отстраняване на проблема.

Подпишете тази петиция

Попълнете формуляра по-долу, за да подпишете тази петиция, която е създадена от . Авторът на петицията ще види цялата информация, която предоставяте в този формуляр.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook