Против силната музика и беззаконието в циганската махала Анезица - Велинград.

DSCF6500.JPGDSCF6487.JPGПротив силната музика и беззаконието в циганската махала Анезица - Велинград.

От дълги години жителите на гр. Велинград са подложени на денонощен шумов терор. Той няма график и не се съобразява с общинските наредби, нито с общочовешките физически нужди от почивка и спокойствие. Силата на децибелите, бълвани от мощни озвучителни уредби, които се носят от махалата Анезица в посока на кв. Чепино и кв. Лъджене, превишват нормалните норми за слушане и търпимост. Настояваме компетентните органи в лицето на община Велинград и РУП Велинград да предприемат всички необходими мерки за връщане на реда, спокойствието и тишината в гр. Велинград.

С подписването си упълномощавам Велинградчанин да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.