Петиция–Апел

Ние, феновете на ПФК ЦСКА, апелираме към всички български футболни фенове да ни подкрепят в нашето искане към Комисията по досиетата към Министерския съвет: „За пълно разсекретяване на досиетата на президентите, вицепрезидентите и членовете на ИК на БФС, настоящи и бивши, които са били агенти и сътрудници на бившата Държавна сигурност.”
Ние имаме право да знаем истината за хората, който ръководят или са ръководили футбола и спорта в България.

За това ние се обръщаме към всички вас, футболни фенове търсещи истината, без значение от клубната ви принадлежност, да ни подкрепите с подписите си.

Забравете за момент футболното разделение. Да се обединим в името на истината. Нека покажем, че не искаме доносници в БФС и в българския спорт като цяло.

Благодарим за подкрепата!

Подпишете тази петиция

Попълнете формуляра по-долу, за да подпишете тази петиция, която е създадена от Фенове на ЦСКА. Авторът на петицията ще види цялата информация, която предоставяте в този формуляр.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook