Петиция–Апел

Ние, феновете на ПФК ЦСКА, апелираме към всички български футболни фенове да ни подкрепят в нашето искане към Комисията по досиетата към Министерския съвет: „За пълно разсекретяване на досиетата на президентите, вицепрезидентите и членовете на ИК на БФС, настоящи и бивши, които са били агенти и сътрудници на бившата Държавна сигурност.”
Ние имаме право да знаем истината за хората, който ръководят или са ръководили футбола и спорта в България.

За това ние се обръщаме към всички вас, футболни фенове търсещи истината, без значение от клубната ви принадлежност, да ни подкрепите с подписите си.

Забравете за момент футболното разделение. Да се обединим в името на истината. Нека покажем, че не искаме доносници в БФС и в българския спорт като цяло.

Благодарим за подкрепата!

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Facebook