Да се спира достъпа до офис на Еконт и Спийди на хора, които не са взели пратките си повече от 3 пъти!

  • Всички търговци онлайн знаят колко не коректно, не приятно и скъпо ни струва не потърсената пратка в офис на Спийди или Еконт. С драстичното увеличение на куриерските услуги на същите в 8 пъти повече, нашите усилия да градим бизнес онлайн започват да граничат с невъзможното. За това и ви моля! Подпишете се, за това да се спира достъпа до използване на куриерска услуга на хора, които не са потърсили пратките си в рамките на 3 пъти. Времето в което това ще важи да е от 6-12месеца. Или поне да се изготви статистика на всеки клиент на Еконт или Спийди, която да бъде видима от всички и така всеки да си дава сметка на кого изпраща дадена пратка. Ако главните куриерските фирми не се съгласят с предложенията ни или не ни предоставят компромисен вариант, ще бъдем "принудени" (като може и това да е по-добрия вариант) да започнем работа с български пощи или с НОВ куриер, който има тази опция в услугите си!
  • Благодаря на всички включили се с подписа си!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Йоана Иванова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...