Отмяна на забраната за провеждане на сватби до 30 човека

Повече от 3 месеца вече, хиляди младоженци в България са принудени да не знаят какво се случва, да отменят/отлагат сватбите си, заради обстоятелстватата свързани с Covid 19. Ще има сватби, няма да има, може до 30 човека, не може на закрито. Разбираме каква е ситуацията, но не може заради невежеството и глупостта на управляващи, които пуснаха моловете и дискотеките, спортните събития и други мероприятия, а сватбите, в които ние влагаме любов, финансови средства и време да стоят на заден план. Да треперим до последно дали ще изживеем един от най- щастливите си дни, на база от 5.5% заразени от 4286 човека. Стига подигравки! Тази подписка не е само за младоженците, но и за хора свързани със сватбеният бранш, които толкова време са оставени без доходи.

Чрез подписа ми упълномощавам Ива Радичева да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.