Да разберем истината за Радо

Козлодуй

О Т В О Р Е Н О  П И С М О

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Ние, долуподписалите се, изразяваме своята гражданска и лична позиция във връзка с трагичния инцидент, в който на 5 май на площадката на АЕЦ „Козлодуй” загина 29-годишният Радослав Стоянов, в изпълнение на служебните си задължения като водолаз, и категорично заявяваме, че ще търсим истината, независимо какви усилия и мъка коства това на всички ни.

Ние вярваме

в справедливостта и искрено се надяваме заедно да стигнем до истината за трагедията, която сполетя нашия приятел и близък.

Ние очакваме

Да бъдем информирани какво точно се е случило на 5 май 2012 г. на площадката на АЕЦ „Козлодуй” и при какви обстоятелства Радо загина там.

Ние настояваме

българските институции да вземат всички законови мерки, за разкриване на истинските причини за смъртта на Радо и инцидентът случил се в изпълнение на служебните му задължения.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.