Да разберем истината за Радо

ДО

БОЙКО БОРИСОВ

МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ

 

ДО

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

МИНИСТЪР НА МВР

 

ДО

ТОТЬО МЛАДЕНОВ

МИНИСТЪР НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА

 

ДО

СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВО ОСВЕДОМЯВАНЕ

 

10 май 2012 година

Козлодуй

 

 

О Т В О Р Е Н О  П И С М О

 

 

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

 

Ние, долуподписалите се, изразяваме своята гражданска и лична позиция във връзка с трагичния инцидент, в който на 5 май на площадката на АЕЦ „Козлодуй” загина 29-годишният Радослав Стоянов, в изпълнение на служебните си задължения като водолаз, и категорично заявяваме, че ще търсим истината, независимо какви усилия и мъка коства това на всички ни.

 

Ние вярваме

в справедливостта и искрено се надяваме заедно да стигнем до истината за трагедията, която сполетя нашия приятел и близък.

 

Ние очакваме

Да бъдем информирани какво точно се е случило на 5 май 2012 г. на площадката на АЕЦ „Козлодуй” и при какви обстоятелства Радо загина там.

 

Ние настояваме

българските институции да вземат всички законови мерки, за разкриване на истинските причини за смъртта на Радо и инцидентът случил се в изпълнение на служебните му задължения.

 

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Facebook