Инициатива за промяна на Закона за движение по пътищата

Чрез тази група търсим подкрепа и събираме подписка, за промяна на ЗДП, касаещ забраната на тъмни стъкла (предни).Ще качим доста инфо и снимки по темата.Целта ни е да спрем двойния стандарт и да махнат забраната.Трудна и амбициозна задача,но без да опитаме - няма как да успеем.Присъединявайте се.

Тук не плюем по полиция и правителство, не разводняваме идеята и темата, не се чудим как и кой да накиснем за нещо...Идеята ни е да съберем достатъчно подкрепа за каузата, след което не на нож, а в сътрудничество с държавните органи да се опитаме да променим недомислените и неправилни точки от ЗДП. С лошо не само няма да стане, а и никой няма да ни обърне внимание. Бъдете креативни, за да стане ясно, че не сме водени от омраза, а от желание за реални и обективни промени към по-добро.Една кампания,една мисия,единен успех.

 

Проектът ни включва предложения за промяна касаещи не само тъмните стъкла, но и много други точки от ЗДП.

за повече инфо: http://studio.zaggituning.com/predlojenia-za-promiana-v-zakona-za-dvijenieto-po-patishtata/

 

 

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Facebook