ПЕТИЦИЯ за поставяне на изкуствени неравности/„легнал полицай” на ул.Княз Борис I от N 60 до 64, гр. Дупница

С тази подписка бихме искали да заявим необходимостта от поставяне на изкуствени неравности или „легнали полицаи” на улица „на ул.Княз Борис I ” в участъка от №60 до №64 с цел да се ограничи скоростта на движение и да се повиши безопасността на живущите, най-вече на децата в района. Предлагаме тези неравности да бъдат направени с асфалт, тъй като ще бъде по евтино за общината.   Като причини, които го налагат посочваме следното:

1/ Улицата е с много натоварен трафик, а автомобилите и моторите се движат с несъобразена скорост

2/ В непосредствена близост до улицата се намират жилищни блокове, което поставя децата живеещи в тях рисково положение.

3/ Има налице случай с пострадали хора, както и премазан автомобил паркиран пред гараж на ул. Княз Борис I N 60.

4/ Шумът от превишената скорост с която преминават през настоящата  „Скоростна отсечка“ причинява непрекъснат стрес на живущите в намиращи се на улицата блокове.

5/ В тази част на града живеят много млади хора с малки деца и е изключително опасно пресичането на улицата.

6/Непрекъснато се провеждат гонки на мотористи до късните часове на нощта и невъзможно да се спи.

7/ Високата скорост е опасна дори за пешаходците по тротоарите.

Моля , подкрепете подписката за да предотвратим бъдещи инциденти!

Чрез подписа ми упълномощавам Веселина Радкова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.