Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post


Гост

#951 Re:

2012-12-13 17:35

#4: Пушач -

И кой ти каза, че да пушиш където си искаш е твое право? По същата логика би могъл да искаш да се облекчаваш или самозадоволяваш в заведенията. Което всъщност би било далеч по-добре, защото няма да тровиш никой. Защо мислиш само за твоите права, а не мислиш за правото на всички останали да дишат? Защо смпташ, че непушачите трябва да седят вкъщи ако не им се диша цигарен дим, а не смяташ, че пушачите трябва да си седят вкъщи щом не ги кефи да не пушат?

Следващ въпрос - през годините, в които имаше разделение на пушачи и непушачи в заведенията, в колко заведения си виждал 'зали' както ги наричаш за пушачи? Аз ще ти кажа, че там където изобщо съществуваше разделение, всички седяха в една 'зала' и сервтьорите се правеха на ударени и раздаваха пепелници и по масите за непушачи.

Българските пушачи са изключително егоистично настроено и невъзпитано племе. За толкова години не се научиха, че има нужда да се съобразяват с другите.

Приемете го, този закон трябва и ще остане. Във всички държави, които сме свикнали да наричаме 'цивилизовани' е така и хората пушат отвън и не мрънкат. Да се върнем назад би било признак на безумна глупост. Уточнявам, че аз СЪМ пушач и въпреки това вярвам в тази позиция, защото вярвам в личното право на хората да са здрави, а не в измисленото им право да пушат където си поискат.

Отговори