Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

За равни права

#197 Re: Re: Абсурдно

2012-12-08 17:11

#176: Недоволен - Re: Абсурдно

Браво, г-н Рачев!

Благодаря Ви от името на всички, които ценят и отстояват правото си на свободна воля и лично достойнство!

Добре че има и разумни хора в тази държава, защото сме на път да решим, че народът се е видиотил тотално.

Истината е, че предишната норма бранеше правата и на двете страни - имаше места и за едните, и за другите. Сега едните се държат, като че са станали владетели на галактиката, а другите са приравнени към престъпници и животни. И всичко това се определя като "демократично" и "защитаващо здравето на нацията". А акцизите от цигари се увеличават (т.е. нацията пуши още повече), работните места намаляват (е, как да не пропуши човек от нерви и стрес?), а народът се е озлобил и разделил на групи по интереси.

Превръщат ни в асоциални същества, докато чужди фондации щедро финансират псевдограждански организации като "България без дим" (където 6 човека си поделят 160 000 долара годишно заплатки), за да ни промиват мозъците и да ни водят за носа, като подменят волята на мнозинството. Обстрелват ни с псевдонауни изследвания и "доказателства" за вреди, цитират ни измислени статистики и прикриват реалните (които показват коренно различни тенденции) и се опитват да ни убеждават, че "в целия цивилизован свят било така, само ние българите все сме наопаки", което изобщо не отговаря на действителността.

Разумните хора никога няма да подпишат тази идиотска петиция, а ще се вклучат тук - http://www.peticiq.com/tosmoking

Отговори

МНОГО ДОВОЛЕН

#201 Re: Re: Re: Абсурдно

2012-12-08 17:28:02

#197: За равни права - Re: Re: Абсурдно

Сам виждаш, колко грешиш. Твоята петиция подкрепеща пушенето е подписана от едва 1300 човека за 7 месеца. А петицията ЦРЕЩУ пушенето за няколко дена от почти 5000. Глас народен, глас БОЖИ.

НИКАКВО ПУШЕНЕ