Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

Калин

#171

2012-12-07 23:54

Тези които подкрепят тази забрана нямат един разумен аргумент защо в България неможем да решим нещата като примерно в Германия Австрия Чехия Хърватия Дания ......да не ги изброявам.Защо трябва да следваме пътя на Турция?7 държави в Европа са само тези които вървят по тоя абсурден път.И стига с тъпи аргументи от сорта неща да ми пушат на главата.Милион пъти се каза никой не иска да няма места в които да е забранено това.Но много искат да има и места където това е разрешено!!!Колкото и петиции да си измисляте това право не може да им се отнеме и те тоест ние ще си го извоюваме.Забранете цигарите тогава говорете!!!

Отговори

Дина

#4397 Re:

2013-10-24 15:35:20

#171: Калин -

По тази логика нека да има зали за кока, зали за хероин, зали за екстази, зали за марихуана ..... защо не?!

Нали дадоха възможност за инсталации за дим и сложиха се, спор няма, но не се поддържат. Върти, сучи, лъже че са в изправност. Няма такова нещо като инсталация да обере целия дим.

Просто да се пуши не е природо естествено, това е зависимост и като всяка подобна трети печели на гърба на останалите!  Не може, не е правилно, гнусно е и противно да се одимява и вреди на околните.

Оставете разделянето на пушачи и не пушачи, какво става със служителите в заведенията за пушачи и най-вече нощните клубове? Или работиш и се тровиш или не ядеш, не учиш и т.н. Ами тази дискриминация? Сервитьорките пушачки или не - дишат околния дим, а някога майки ще бъдат!!! Кеф, избери си по-доброто бъдеще.

Сами преценете по-бруталната дискриминация.

Е бахти скапаните (извинете израза) цигари, стига вече!