Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Quoted post

Симеон

#127

2012-12-07 15:30

Тъжно... Много тъжно... Чета коментарите и ме боли, направо ми се иска да заплача. "Кое ти е тъжно бе?" - ще попитат някои от вас... Аз съм пушач и не се гордея с това. Опитвам се да премахна лошия навик от ежедневието си, но ми е трудно... Тъжното е това, че със закони и забрани, трябва да се решават разни проблеми в "обществото"... А всичко опира само до самосъзнание, култура, етика, умението да се съобразяваш с околните, както всеки би искал и околните да се съобразяват с него. Тъжно е, че постоянно има хора, които се плюят един друг... Тъжно е, че има хора, които изливат огромни количества омраза към околните, слагат всичко под общ знаменател... "пушачи" , "непушачи" , "бакшиши" , "политици" ... списъкът е доста дълъг... Питам ви, уважаеми хора, познати и непознати, кога ще спре тази простотия? Защото, докато това безумие не секне, думата "общество", е лишена от какъвто и да е смисъл. Съжалявам за "оф-топика" ... Пожелавам Ви, повече усмивки и щастие в ежедневието, и то най-искрено!!!

Отговори

Тони

#164 Re:

2012-12-07 22:23:00

#127: Симеон -

Нали точно това е целта-да се помогне на хората да спрат цигарите! Аз така ги намалих , като пътувах из Европа- там никъде не се пуши,,, намалих, и след това постепенно се отказах- не е невъзможно!

1500

#189 Re:

2012-12-08 14:40:56

#127: Симеон -  

 Момче, щом искаш да се отказваш от този вреден, глупов, скъп, и най-лошото- заробващ навик, който изкривява съзнанието на пушача, ще ти препоръчам едно много успешно четиво в тази насока. Помага на 80% от пушачите, дори и най-закоравелите. За да не нарушавам съвсем авторските права ще ти кажа какво да направиш за да се сдобиеш с него. Значи влизаш в гугъла и пишеш " Не е ли прекрасно, че повече няма да имам нужда да пуша". От първа страница избираш първия линк, където ще намериш файл с книгата "Не пуша вече" на Алън Кар. Единственото, което трябва да направиш е да я прочетеш, като през това време можеш спокойно да си пушиш. Не се притеснявай, никъде не се говори за вредата от цигарите, за случаите на рак, няма страшни снимки и др. Само я прочети, и те уверявям, че няма дя съжалявяш. Успех!
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook