За да има наука в България!

Quoted post

Кочо Честеменски

#26

2012-12-05 12:42

Политически петиции не подписвам! Къде бяха ратуващите за правда и петимни да свалят министри по времето на управлението на БСП а преди това и на БКП, когато средствата и въэзможностите бяха достъпни само на заслужили болшевици, доносници като например академик Ячко, на комунистически блюдолизци, морални отрепки, всевъзможни сурогати, накичили се като коледни елхи с какви ли не титли? Къде бяха тези правдотърсачи, когато именно тези титли, а заедно с тях и възможностите за научна кариера и други благини, се раздаваха от една дълбоко корумпирана ВАК рекрутирана от вмирисани партиоверноподанници? А? Някай може ли да отговори? Наистина отвратително е това което става във Фонда, но то е плод на все още не изринатите авгиеви обори от ченгесарски екскременти в науката. Като изрият оборите ще подпиша и петицията. С почитания

Отговори

Георги Маринов
Гост

#30 Re:

2012-12-05 15:43:18

#26: Кочо Честеменски -

Странен коментар. Повечето от нас са родени в средата на 80-те.

млад учен

#31 Re:

2012-12-05 15:44:42

#26: Кочо Честеменски -

Драги Кочо, познавам част от съставилите петицията - хора на средна възраст 27-28 години. Очевидно е, че едва наскоро са си дали реална сметка каква е ситуацията с българската наука. Кога трябваше да напишат тази петиция?! Не се сърди на тях, а на себе си и на всички онези преди тях, които години наред са спали пред телевизорите и са протестирали в кръчмите и кафенетата. Имай предвид, че навярно повечето автори на писмото няма да се върнат в България, тъй като имат достатъчно акъл в главата си, който навън се цени много. Чест им прави, че са отделили време да направят нещо за страната, в която ТИ живееш. От теб се очаква, ако не друго, поне да ги подкрепиш.

Писмото не визира нито БСП, нито ГЕРБ, очевидно няма разлика кой съсипва фонда и науката. Хайде престанете вече с тия тъпи партии.

Stontrower

#39 Re:Kocho Chestemensky - wounded lion

2012-12-06 04:46:49

#26: Кочо Честеменски -

Bravo Be Kocho, ti si istinsko Lavche (LION)!

Da si jiv i zdrav,

Stontrower


Гост

#70 Re:

2012-12-13 18:04:29

#26: Кочо Честеменски -

Що не си напишеш името красно, бе Кочо? Ами си турил името на една светиня пред собствената си физиономия? От това по-комунистическо и ченгесарско - здраве му кажи!

Иван Димов