За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post


Гост

#216 Re: Re:

2012-11-26 23:20

#215: ПУШАЧКАТА - Re:  

 Няма и да видиш. Тютюнопушенето не води до дегенерация на личността. Пушачите често са хора реализирали се в дадена област, проявяващи воля и владеещи всички ситуации с изключение на едно нещо-цигарите. Никотиновата зависимост не е по-малко силна от хероиновата. Пушачът няма да убие за цигара, но е готов да отиде за цигари до денонощтния магазин, готов е да похарчи и последните си налични пари за цигари, стреми се никога да не остава цигари и т.н. От личен опит го казвам това, не си мисли че не съм пушила и много добре знам за какво говоря. Пушенето не е навик а наркомания. И най-лошото от всичко, че дори и от здравословните негативе  е, че изкривява съзнанието на пушача.

Отговори

ел команданте

#217 Re: Re: Re:

2012-11-27 08:01:21

#216: - Re: Re:

вие давате ли си сметка кого наричате наркомани?я по добре се обърнете към историята на човечеството за да разберете колко велики личности писатели ,художници,изобретатели са пушели и това не им е пречело да създават големи творби с които и днес човечеството се гордее че ги има в златния си фонд.Томас Едисон който има повече от 70 патентовани изобретения е бил пушач и това не му е попречило да доживее до 84 годишна възраст.пушачи са били Александър Бел, Никола Тесла инж. Готлиб Даймлер все големи умове без които прогресът на човечеството би бил немислим.това че човек пуши не му пречи да бъде уважавана личност. някакво си правителство така изведнъж решава че в България тези които пушат трябва да бъдат преследвани като престъпници е меко казано глупост.

Асоциация на пушачите в България

#218 Re: Re: Re:

2012-11-27 08:36:50

#216: - Re: Re:

от форумите много добре се вижда колко агресивни и невъзпитани са тези които не пушат.това че ни наричат наркомани е най дребната обида има такива цветенца които направо си плачат за прокуратура.напълниха форумите със закани за физическа разправа с нас пушачите,закани за изселване в някакви пусти райони,а най интересното е че вече си имаме български Брейвик заканва се вече на няколко места че щял видите ли да разстреля всички пушачи.ние се държим достатъчно мъдро и прилично като подминаваме цялата тази помия без отговор но и нашето търпение не е безгранично.ще ни принудите накрая да издирим всичките тези злоумишленици и да им предадем имената на съответните органи.имаме достатъчно познания да го направим.