За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post


Гост

#214

2012-11-26 20:05

Пушачите са много агресивни и не търпят да им се говори за зависимости, защото се опитват да залъжат и себе си и околните, че контролират положението със зависимостта и пушат за удоволствие. За съжаление не признават дори и пред себе си, че не си представят живота без цигари, и най-големият им кошмар е мисълта, че нямат цигари. Как ще признаят, че всъщтност са наркомани, а и какво ще получат в замяна? Хероиновозависимите получават безплатен метадон, а я някой пушач да се опите да получи никотин или друг заместител, да бе да, държавата го е озаконила вече и си чака парите от акцизите. Непушачите, че не са ангели не са, но поне нямат нужда непрекъснато да запълват някаква празнота с цигара.

Отговори

ПУШАЧКАТА

#215 Re:

2012-11-26 22:52:01

#214: -

Алоууу кой беше ти,че ще ни наричаш наркомани??? До сега не съм видяла никой пребит,наръган с нож или блъснат от кола заради една цигара!

ел команданте

#225 Re:

2012-11-28 08:13:11

#214: -

абе гостенино я поразгледай форумите пък тогава пиши кой е агресивен.прочети там каква помия и псувни изливате върху нас.коментарийте ви са само злоба ,закани за физическа разправа даже се намери и един непушач който бил готов и да ни разстреля.достатъчно сме умни та да не отговаряме на глупостите ви.колко пъти ви писахме че тук се обсъжда закона а не вредата от цигарите и даването на непоискани съвети как да спрем да пушим стига вече!!като ви чета злобните изказвания стигам до заключението че единственото ви достойнство е това че не пушите.