Искане за срок за отстраняване на настоящите проблеми в sofiawars

Quoted post

Кирил Йончев
Авторът на тази петиция

#8 То за това сме на такова дередже

2012-09-18 15:42

Здравейте, не мога да разбера, защо идвате тук за да си губите времето да пишете анонимни коментари, като сте толкова отворени. Поне си напишете имената ами не .....?

Знаем всички къде е бутона блокиране, но не виждам защо да подаря на една некоректна фирма, дори 1 лев. Ако вие пък сте толкова отворени, можем всички подписали се да изчислим реалната стойност на дините, които имаме и предплатения баровски за месеци напред и вие да ни дадете парите? Какво ви пречи толкова?

А и не виждам, какво Ви пречи на Вас, какво правя аз? Значи цъкнали сте на някакъв линк по желание, после без дори да помислите сте си казали, еми защо пък да не напиша някое коментарче... Мисля да изтривам последвали анонимни коментари.
Благодаря.

Отговори

провансалче -прецакано от лошите админи

#10 Re: То за това сме на такова дередже

2012-09-19 13:01:20

#8: Кирил Йончев - То за това сме на такова дередже

Дам! Прав си! Точно за това сме на това даредже. Защото играта Sofia wars не е това, което очаквахме и постоянно вади някакви проблеми! :D

ПП: Ако тоя жар, който влагате в драскането по форуми и съставянето на петиции, заради една игра, го влагате и в РЕАЛНИЯ живот при изпълняването на РЕАЛНИТЕ си задачки- закачки със сигурност света ще е по-добър и справедлив. :)))